Honda

2020 Honda Civic 1.5 Turbo Review, Berbaloi Untuk Dibeli?! | WapCar BM


Honda Civic 1.5 Turbo Facelift 2020 adalah sedan C-Segment terlaris di Malaysia, dan bukanlah susah untuk mengetahui apakah sebabnya.

Reka bentuk ‘fastback’, enjin VTEC turbo yang berkuasa,…

Show More

Related Articles

29 Comments

  1. Simple kata memang syok ambik selekoh kereta ni. Cuma Mazda 3 lagi seronok sebab steering dia lagi engaging dan lebih maklum balas berbanding civic. Steering civic lagi cepat ratio berbanding Mazda. Kat situ ada pro n con antara kedua kereta. Apapon dua2 kereta terbaik

  2. ape brg Honda Civic, Persona premium anytime bole taupau Honda Civic nie… lg pun Persona kereta paling selamat didunia… handling Juga yg terbaik dunia…

  3. Cuba untuk lebih terperinci kepada benda2 yang perlu penonton/bakal pangguna nak tahu. Bukan benda2 general seperti "tempat air besar boleh isi botol" atau "kereta rendah". Macam contoh point ergonomic da bagus. Tapi habis kan situ je???? Boleh cuba tonton roda pusing tv abang yg botak tu bagi review. Lengkap! Puas hati menonton.

  4. Kereta ini tak delay response sampai 3 saat la.. kereta kau ni ada problem ke..? Kereta mileage below 500km belum kicked in kot.. earlier i tested new civic from showroom, the salesman drive to meet me just in 30km, supersuper new.. that time i press the pedal really got delay, about 1.5 sec max. Now my honda civic 1.5 already almost 3k mileage and the delay response max only 0.3sec. The engine already smooth, not longer virgin with tight piston and ring.

  5. Mungkin persembahan xperlu tiru cara adrian kot..,

    Sbb ade part2 yg cakap xskema nampak lebih natural..,

    So utk part BM, suggestion aku maybe cakap je mcm biasa kita cakap dgn member2…,n buat style sndiri

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker