Proton

6 Maksud Tersembunyi dalam Logo-Logo Proton


EvoMalaysia.com | By Nazz Abdullah (Season 02 | Episod 40)

Details untuk Volvo Aurizn Design Challenge kat sini:

(Mana…

Show More

Related Articles

33 Comments

  1. Siapa yg pakai suprima, kite geng😂😂😂..

    Btw korang singgahlah channel ini😊😊. Channel ini mengupaskan tentang fakta. Subscribe channel ini. Like, comment dan share video saya. Semoga kalian mendapat manfaat😊😊.

  2. Terbaek la Bro… Saya pun banyak fakta yang saya tak tau tentang proton.. baru tau.. Saya sayang Proton.. Kita semua sayang Proton.. Semoga Proton terus maju ke hadapan..

  3. dekat dorm aku ni nazz, sume kena kurung, jadi ramai budak2 ni tonton video ko, lepas tu aku soh diorg subscribe, jadi aku tumpang bangga, haha, keep up the good work,

  4. Salam bro naz..boleh x bg tunjuk ajar cara jaga gearbox cvt & cara2 guna paddle shift..sy dah tgk video dari channel lain tp x faham sgt..maaf cadang x berkaitan

  5. tiap kali proton cakap nak keluar model baru,dia punya hype lain macam..

    everybody will talk about it regarding the race,malay,chinese,indian..
    semua ternanti²..dalam dok kutuk proton,tapi apa proton hasilkan kita tetap tunggu kerana proton is pride of the nation..

    yang dok tanya proton dah jadi china punya,kadang² carik point je..silap² peminat tegar perodua..ermmm..dah kerap sangat jumpa org rupa ini..

    is all about business..tinggi harapan aku proton akan sustain sebab kami org² susah ni masih perlukan proton..

  6. Perubahan sukar dikecapi di Malaysia. Tak perlu la bercakap mengenai arus perubahan. Proton dan Geely dahulu pun mendapat kecaman ramai ditambah pula dengan penyokong pembangkang ketika itu

    Sebahagian besar jurutera Proton sendiri berbesar hati kerana mereka tahu halatuju Proton akan berlaku perubahan besar.

    Dengan keluaran pertama X70 yang membangkang dulu kononnya Proton akan mati dan sebagainya dijual la apa la sekarang ? Ambil credit tambahan pula penyokong PH dan PH. X70 bagus la "kerjasama" dengan Geely tindakan bijak untuk kembangkn Proton la, itu ini. Tak pula nak bangkang.

Back to top button
Close
Close