Honda

ADV150 2021 MALAYSIA VS NMAX 155 2021 |PERBANDINGAN YANG KORANG KENA TAHU!


Hai geng kalau ada apa apa motor yang korang rasa kami kena review atau buat perbandingan boleh komen dekat bawah jangan lupa like,share & subscribe !!

Untuk pertanyaan berkenaan belian motor…

Show More

Related Articles

25 Comments

  1. Kalau pcx 160 masuk…nvx, adv, nmax semua kalah. Sbb dr segi torque n hp, pcx 160 tinggi lg. Ada ABS n traction control. Bila la nak masuk malaysia. Indon n thailand dah masuk.

  2. Mmgla ADV banyak kelebihan sebab Dari Segi harga pun dah jauh beza giler dgn NMAX..ADV spoil dia tang handle besi Tu..buatlah cantik sikit buat cover handle mcm NMAX Tu..

  3. lagi 3 hari dah dapat ADV 150….mantul lah Honda ADV ne…advanture motorcyle member aku ada guna abg dia x-ADV Honda 760cc cuma skuter guna rantai pelik tapi memang nice naik bukit memang honda x-adv ni motorsikal yg lasak….banyak2 skuter tiada yg guna rantai Honda X-ADV je yang berani buat product skuter guna rantai bukan guna belting…..

  4. nnti tlg buat kos maintenance skali bang… kdg2, nak beli mmg semua blh beli.. tang nk maintain tu sakit skit.. regular maintenance, belt, oil filter, minyak itam, tayar, brake pad dan lain2..

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker