Honda

AKU BELI Honda VARIO 150! Knp tak ambil NVX155?? #honda #vario150 #scooter


Asalamualaikum semua maaf atas segala kekurangan sbb sy masih lagi baru pakai vario ni, ni sekadar pengalaman pendek sy pakai vario 150

apa2 pun enjoy 🤗

Show More

Related Articles

47 Comments

  1. After market part tu Honda kalah dgn Yamaha… Sebagai pengguna Honda Air blade 125cc ni tengah cari rim yg masuk 🤣 kenapa lah Honda skrang ni

  2. Aku ada niat nok beli vario.lihat2 belakang ruang banyak kosong.kena tukar tayar besar.aku beli pcx je.rendah sikit.aku beli sekeng je.jimat.boleh rasa macam2 motor.puas jual.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker