Proton

APA KELEBIHAN PROTON INSPIRA 2.0 PREMIUM – Pendapat Peribadi OWNER


Assalam Dan Salam Sejahtera Semua. Video Kelebihan Proton Inspira 2.0 Premium …Semoga Mendapat Manfaat Pada Semua Bakal2 Pembeli Proton Inspira… Semoga Berpuas Hati Dengan Video Penerangan…

Show More

Related Articles

24 Comments

  1. Tahun 2009 dlu aku mmg minat giler dgn lancer/inspira ni..mmg ada cita2 nk bli..tapi lama kelamaan bile keta lain bnyak keluar rupa yg lg cantik2 rasa mcm dh x brpa minat dh..rupa mcm dh lama..tmbah sekarang pattern ke ta smua lawa2 mcm ank dara nk plk honda..dlu lawan inspira ni civic la, x bole ckp la civic mmg mengancam awek2 pn suke hahaha..tapi masih berbaloi beli keta ni rupa pn ok la not bad sgt..

  2. Salam Brother..saya bru tngok review kereta inspira ni..tapi masih belum mampu milik..doakan saya miliki nya suatu hari nnti..aamiin

  3. apa perbezaan inspira premium 2012 dengan 2013? kat kuching sarawak ni 39k jual stock 80k mileage tahun 2013. memang susah nak cari inspira kat sini. patut tak ambil ke mahal sangat?

  4. Utk glongn yg xmmpu pkai lancer/evo mstilh shok sndiri angkt bakul puji diri inspira best inspira bagus handling inspira blablabla hakikatny xmmpu pkai ori lancer dr japan😆😆😆tgk pic krta evo putih pn tumpang glamor mau kencing🤣

  5. I GANG DGN INSPIRAPURA EVO BNC1146GOLD &WVD1184 SILVER INGN MENNGUCAPKN SLMT HARI RAYA KPD WARGA INSPIRAPURAEVO/INSPIRATE🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker