Honda

Beli Honda ADV 150 Untuk Abah – Tak Laju Pon Top Speed – ADV150


Dalam video kali ni kita test top speed adv 150..
dan kenape die tak laju..

Show More

Related Articles

22 Comments

  1. Alamak bang solariz saya tegak pun boleh dapat 120km/h siap bawa beg grab lagi standard juga.. tak de setting ape2.. baru ingt nak amek adv 150 nie.. mcm tak jadi plak

  2. Selamat mlm tuan.. Bagi saya sy tidak seberapa minat laju.. Cuma kalau boleh tuan try pickup nya adv 150cc..pickup dia memotong dan naik bukit.. Boleh tuan??

  3. Saya pon dh dpt adv ni…. Xksh psl top sped sbb buat utk g kje jauh je kl ke kuala kubu… Buat mse ni pus hati…seat lmbut xskit bontot handaling tiptop…mono dia btul2 sdp…… Cilok2 pon sng…. Ad 1 prasaan ble bwk adv ni…. Dia rase taf…. Cme isue kunci key tu dgn kulit seat…. Cte dia adv ni…. Santai and fun….

  4. Top speed mcm ni .korang beli jela honda dash je 😂 mmber ajk g ride tayah jauh ,g genting je berkicap ketiakk korang .patah pinggang haha

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker