Perodua

CARA MUDAH KILATKAN PERODUA ANDA | Benda Boleh Mudah Buat Aper Susah


KITA BUAT DIA mengajak anda bereksperimen tentang produk Mr DIY (WATERLESS CLEANING WAX). Dengan bermodalkan RM9.90 kita berkongsi cerita sejauh manakah kebersanan produk Mr DIY ni..
Adakah ianya…

Show More

Related Articles

49 Comments

  1. assalamualaikum bos tolong buat video cara wayaring lampu fog lamp, yang ada suiz tersendiri, ramai kereta xada foq lamp yang nak pasang sendiri, modal pasang agak tinggi di kedai, dan cara wiring di kedai pun tidak kemas dan berbahaya,

  2. kalau utk calar2 ni, nak nampak xde calar sementara, bleh spray wd40 atau sapu minyak. sbb aku selalu buat kat kereta company. hahahahaha. agak2 ada event ke, bos besar melawat ke, spray dulu. hehehe

  3. Assalam For GPS TRACKER installation dikelantan plz info Instagram >>> Kelantan GpsTracker 2020 @011-11818873..Semua info kenderaan control sofistikated melalui Hp shj spt Lokasi,Speed,Overspeed,On Off engine dll..Anda Mampu mengubahnya Safety 1st

  4. getah pokok mmg xleh ilang.. getah pokok tu makan sampai cat.. bkn clear je kene.. mase nak cat lain nt kat tompok tu mmg akan kene simen dulu..

  5. Bro Joe, boleh tak buatkan video DIY cat chrome produa jadi warna hitam untuk depan blkg. Kalau takut luntur cat tu, maybe DIY stiker hitam untuk crome tu ke bro. Thanks kalau dgr pendapat saya bro

  6. sya cuba WAXCO WATER WAX utk body kereta dan cermin kereta….harga RM17 jerr….mmg berhasil…botol wrna merah…
    time hujan xperlu guna wiperr…mmg puas hati dgn barangan mrDIY…..body pn air xlekat…mmg berkesan…cat menjadi berkilau n soft bila disentuh

  7. Salam.. Nk tnya.. Hari tu aku dh cat bonet depan… Mase cat tu hawar cat tu terbang body kereta.. Skg body kereta aku rase kasar.. Mcm mane nk hilang kan rase kasar tu..

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker