Perodua

Kami dedahkan ciri varian misteri Perodua Axia Style


Dalam brosur Perodua Axia 2019 disenaraikan satu varian digelar Style, namun tiada maklumat lanjut ditawarkan.
Kami dedahkan ciri ciri Axia Style, Hatchback gaya Crossover pertama dari jenama…

Show More

Related Articles

49 Comments

  1. Naikkan cc.ni semua kosmetik yg xder function.lebihkan kemasan pada interior Dan dashboard.tambah sound proofing,bunyi tayar Dan angin yg teruk.ubah tahap handling.x perlu tambah driving assist.mantapkan absorber Dan sistem absorber.tiru proton wahai perodua.kemas Dan mantap.sedap bawak.kemudian,baiki sistem aircond.kasi sejuk sikit la.keta buruk proton tu pun ekon lagi sejuk Dari perodua baru ni.
    Kena improved wahai perodua.
    Mantapkan jenama anda.
    sekian.terima kasih.

  2. apa laa korang, suka kondem kereta itu kereta ini…kalau rasa nak beli, beli jee laa…aku nii skrang ada MYVI(ANAK PUNYA), ada Persona EXEC 2019(ANAK PUNYA) dan terbaru aku punya ada City V spec 2019(AKU PUNYA). bagi aku semua kereta ada kelebihan tersendiri…yang pasti aku tabah menanti Proton X50 dan yang pasti aku akan trade in CITY..jangan kecam yeee

  3. Tak payah beli axia style ini lebih baik beli (saga 2019)-murah/Ada ride Dan handling/Ada boot/luas Dan selesa.Saya Tak suka axia facelift ini.Saya memang suka PROTON Saga 2019!!!Love you Proton 😍

    Setuju like
    👇

  4. Axia style harga jangkaan ialah RM 38,990 without insurance tapi kalau with insurance memang harga naik (RM 41,200/42,200). Memang Tak berbaloi.Saga2019 the king!!!

    Setuju like
    👇

  5. mungkin dia nak buat konsep ala2 suzuki ignis kat indonesia tu . kereta kecik tapi ber 'style" suv . ye la kan musim demam suv sekarang ni. habis semua nk di' suv' kan 😂

  6. x70 untuk golongan atasan , [email protected] (boleh kata aruz) middle -income , dan axia style test market /target [email protected] income . boleh tahan geliga otak perodua ni .kurang2 boleh kacau sikit pasaran 'x50 'akan datang . ye la . semua nk suv tapi tak semua mampu . so perodua cuba isi ruang kosong" suv" pada harga paling bawah" .dapt la jugak rasa sikit2 . hehe

  7. Style tu mgkin popular sbb kononnya tinggi..tp jgn lupa engine 1.0 tu bahaya nk bawa laju2,tayar kecik plak tu..klau guna plg kurg 16" mgkin slamat sikit

  8. Kenapa la korang nk begadus.kalu ada duit korang ambik jela…axia baru..klu korang modal kurang ambik proton saga.kenapa nak begadus..sama2 bagus ..produa and proton

  9. Wow… Nampaknya perodua dah panas buntut…semua segment dia target pergi kat proton… 🤣🤣🤣…. Belum final production pun dah lunch harga… 🤣🤣🤣🤣… Takut nanti bila keluar kereta bukan bukan mini suv tapi kereta terbang 🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻… Ehh bukan perodua dah dapat nama cop kereta terbang myvi ke 😅😅😅…..jangan risau, perodua is king kat Malaysia ni .. Dia mampu cipta kereta terbang terawal dalam sejarah dunia walaupun company lain hanya mampu tengok je 🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻… Semoga beraya 👍🏻👍🏻👍🏻

  10. silap2 jadi rupa Haval H1 kahkah..apepun rasanya dari segi harga tetap tak boleh beat saga..and dengan feature and kuality geely-proton, rasanya belum tentu axia baru ni menang di pasaran..

  11. Maaf, saya takkan beli sesuatu barang atau letak deposit utk barang tersebut tanpa viewing dulu….lebih2 lagi kalau barang tu harganye beribu ringgit………cuba tuan2 fikir. Tq.

  12. This trim will be exciting but there is only one powertrain of 1,000 cc. What a shame. Please request perodua to also offer 1.3/1.5 engine trim which is readily available as in the Myvi 1.3/1.5.

  13. Ok bang… Makasih info nya.. Cc kecik ke atau besar cc nya i dont care about it, sebab yg bayar loan aku hehe….
    Yg penting aku ada kete nak gi mana mana bawa family kecik mcm aku ni….. Aku dah book satu paling murah tu…. Yg penting aku ada kete daripada jalan kaki penat ooo…. 👍👍👍

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker