Proton

Kekurangan Proton Iriz 1.3 Standard + quick walkaround.


Benda yang anda takkan dapat kalau beli Proton Iriz 1.3 Standard. CVT atau manual.

Nak beli…

Show More

Related Articles

23 Comments

  1. nk samekn standard dengan premium eksekutif jauh la beza dia bro…aduhaiii…harge pon da lain….da name pon STANDARD!!FAHAM KAN MAKSUD STANDARD SEBELUM BANDINGKAN DENGAN PREMIUM DAN EKSEKUTIF🤦

  2. proton selalu menganak tirikan manual..kalau lain varian takpe, ini tak..iriz standard cvt ade spoiler, manual standard takde..dua2 versi standard tu..sama macam saga 2019, cvt std rim aloi, tp mt std rim kompang..pastu kate org dah tak minat manual..pebendelah proton

  3. So beza iriz std cvt dgn manual cuma spoiler je la. Kalau spoiler tu boleh add on x? Ke better order luar? Risau order luar color x match pula nnt dengan body color. Hem.

  4. Iriz standard kalau di pandu ianya rasa lebih yakin dari Beza . Push start rasanya tak begitu penting , guna kunci pun ok .
    Cuma tempat barang Beza memang luas . Dari segi pemanduan , stabiliti dan keselesaan tpt duduk terutama tpt duduk belakang , iRiz punyai kelebihan . Tak percaya boleh uji pandu dulu untuk yakin .

  5. Iriz std baru sekarang mmg tak sama dgn iriz std lama, yg lama wiper belakang pon tak ada hahaha. Nasib la aku pakai 1.3 mt EX. Ada la bodykit skit, fog lamp tambah sndri je la bru sratus lbih. Tak apa tak cantik yg penting enjin campro mantop ! Pikap gear 123 boleh tahan kalau pandai joki

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker