Perodua

Pandu Uji Perodua Bezza 2020 – Kenapa Rasa Lain Ek?


Saya rasa lain bila memandu Uji Perodua Bezza 2020 varian 1.3 Advance AT berwarna Garnet Red di Perodua Texajaya Sdn. Bhd.

Harga RM49,980.00 sebelum insuran.

1.3 Liter 4 E-AT
Lampu LED
Gril…

Show More

Related Articles

33 Comments

  1. yg dulu punya bezza bila lancar komen bagus .. bila kluar facelif yg bru kondem yg lama x bagus plak ..yg bru ni bagus … biasa promote kete … habis madu sepah di buang .. nk laris kan kete.. harga kete mahal mengarut.org bodo jebeli … kete pon tak kedap bunyi .. mahal lak tu.. baik beli persona kedap bunyi .. drive pon sedap…. harga sikit je beza

  2. maaf ye bkn nk condemn. tpi mngkin sbb saiz rem yg lebih besar yg mmpengaruhi suspension kereta dan juga handling. kalau bole nk try, masukkan bezza yg b4 ni dgn rem kreta bezza 2020

  3. Mungkin dah retune balik sistem suspension atau ada pasang anti-roll bar yang lebih tebal dari model sebelum ni..bezza ni base on axia platform.Size sport rim terbaru ni pakai 175/60/15..Kalau untuk axia pula bagi yang nak sesedap rasa boleh cuba 185/50/15 7JJ

  4. Dekat area pintu dengan hood depan test drive car ni ada pakai gear up punya insulator ke? Takut pembeli kena trick nvh mcm senyap padahal dalam unit sebenar nanti indah khabar dari rupa. ☺️

  5. pada aku lebih elok pkir penjimatan dri nk sbok laju skrg dh bnyk tmpt yg ditentukan had laju.. aku ni pakai viva 660 rilek je syukur la masing2 lg pun pakai ikut kmampuan bkn ikot pnye ska pastu tgh bulan ikat perut

  6. Wahhh , i coming soon nak amik bezza advance .. Ni macam kat jalan permas dekat dengan Aeon je tu 😆 Good job Abg zul . mesti amik bezza utk routine pergi & balik kerja . 😊

  7. Suka design luaran bezza 2020 ni….pastu jimat minyak…tapi tu lah.,..dalam masa yang sama suka ride&handling proton…macam mana tuh…dalam dilema nak buat pilihan 😂antara bezza 2020 ni dengan persona 2019,….yang mana lagi ok eark….dilema sungguh nak buat pilihan untuk first car😫

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker