Perodua

Perodua Aruz, dah beli belum? Ketahui Ulasan Cardock dan Bobby | EvoMalaysia.com


subscribe, like dan comment “Ya Allah, ampunilah kesalahanku, kasihanilah aku, berilah petunjuk kepadaku dan berilah rezeki kepadaku”

Jangan lupa subscribe dan like, tekan loceng, dan share….

Show More

Related Articles

45 Comments

  1. Bagus r cardock ni dye buat reviews xtipu beb arus ni aku da test all OK cume seat blkng tuh smpit xsesuai utk dewasa haha dye ckp beb terbaik r cardock continue make the realistic review xtyah nk tipu utk sedap kn cerita xtaw nk ckp cmne cmtuh r bagus cardock ni

  2. B40 memang layak lagi beli Aruz tapi dgn syarat tinggal dengan mak bapak (xperlu bayar sewa atau loan), bil2 utiliti pun mak bapak yang bayar. 😛

    Above Rm70k car basically focus to M40 imo.

  3. Bodo la boby ni… ko pergi compare dengan kereta seken hand buat ape… seken ade warranty 1thn keatas ke? Reliability pon org dh tahu…. dan kerosakan pon common dh kreta seken.. sampai orang rasa menyesal beribu ribu hbis rpair kreta seken tp xsettle…

    Dan intrst rate pon… berbeza.. second and new. Parts manufact year… wear and tear level.. pon xboleh naK COMPARE!!

    Please compare with NEW car lar… bukan NEW DENGAN SECOND CAR…

  4. 15:12 kalau perjalanan 4 jam 5 jam 10 jam 12 jam balik kampung kelantan balik kedah ke.. lenguh bengkok tu.. mybe seat blkng lebih pada kanak2.. btul kalu pada harga 70k+.. tambah interest bank kete tempatan kan 3. 5 above.. bulanan dekat 1000.. kalu org b40.. walupun mampu.. tp berjimat cermat jugak blnja sbbrye.. tp sbb enjin toyota.. best.. durable utk pemilikan jangka panjang.. kalu 2nd hand.. risiko pkai 2 -3 bln problem masuk begkel.. aiyoo.. byr 1k.. pstu rosak dah bulan dpn.. so, utk 7 seater paling murah KERETA BARU.. still, alza(5adult+2child) dan ertiga(6adult) is the best.. Avanza baru pun ok.. wlupun harga sama dgn aruz tp interest bank.. toyota murah lagi ye dari perodua.. sistem kt malaysia dia buat cmtu..

  5. Assalamualaikum bang.. Nk tny.. Mana satu berbaloi beli antara Perodua aruz dengan toyota rush?? Nk cri first car.. Kahwin senang tak pyh beli lain dah😂😂😂🙏🙏🙏

  6. Assalam For GPS TRACKER installation dikelantan plz info Instagram >>>
    ( Kelantan GpsTracker 2020 )@011-11818873..Sesuai utk pemautauan kenderaan pekerja,ibubapa, suami isteri dll, Semua info kenderaan control melalui Hp shj spt Lokasi,Speed,Overspeed,On Off engine dll..Anda Mampu mengubahnya Safety 1st

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker