Perodua

Perodua Axia 2019: GXtra & Style – sama tapi tak serupa!


#Perodua #Axia2019 #Review
Bermula dengan Kancil, kemudian Viva, diikuti dengan Axia dan kini yang terbaharu, Axia 2019. Nampaknya Perodua berjaya menemui resepi untuk menerajui dalam segmen…

Show More

Related Articles

49 Comments

  1. Axia e smpai la ke style..beza hanya dri segi rim, rupa, alat2 eletronic acc & eletronic bntuan pmanduan..tapi feel masih ade feel kancil & viva..dh abis test drive sgale model axia..sbb tu brani komen

  2. So, ak dh pergi kat shop perodua ni. Kebanyakkan aku kenang dekat axia style. Maybe tayar die besar 1” berdasarkan yg lain. Tp mmg aku kenang axia style lah berbanding advance.

    Unfortunately, my dad suruh ak ambil bezza advance. Dia ckp kalu pergi jln. Separuh bonet, hanya beg ak je. Hahaha masalahnye. Bukan taknak . Nak je. Tp ak mls nk habiskan duit aku kat kereta. Axia cukup lah. Asalkan aku boleh pergi dan balik kerja tanpa basah atau rasa panas.

    Bajet RM400 kebawah je nk bayar bulan2 tu. dh la nk simpan utk khwin lagi. Nk simpan utk mase depan lagi. Nk ikutkan ayh ak dh ad ford ranger. Kereta tu lah ak bawak ulang alik ke keje. Tp tak best lah pakai kereta org, walaupun kereta ayah ak sendiri. Insya allah kalu ad rezeki aku pergi masuk meminang lh axia style ni. Kalu harga comel. Bulan 5 ni ak g masuk merisik. 🤣

  3. Gxtra sweet n simple. Design cantek dgn midnite blue 👍
    Tak berserabut "over" design spt Style. Gua x minat…
    Gxtra tampak smart simple bergaya. Longterm designnya TAK JEMU JELAK ..tapi trust me, Style akan kelihatan MENJEMUJELAKKAN lepas tengok hari2👎ohh..yea..seperkara lg Grille Style dh lapok dek zaman. Serupa MYVY Facelift lama!🤣

Back to top button
Close
Close