Perodua

PERODUA AXIA GXTRA | Apa Yang XTRA SANGAT?


Review penuh Perodua Axia Facelift 2019 – VARIAN GXTRA.

Apa kelebihan & kekurangan yang ada pada varian GXTRA ni berbanding varian lain ?.

Berbaloi ke ambik varian GXTRA, padahal beza dengan…

Tags
Show More

Related Articles

18 Comments

  1. Terima kasih kepada yang dah SUBSCRIBE, LIKE dan SHARE.
    Jangan lupa komen dibawah 👇🏻

    Kepada warga Kuala Terengganu yang berminat NAK BELI Axia baru ni, sila komen: PM & NO. TELEFON anda atau PM di Facebook saya. 📞✔️✔️✔️

    Anda akan dihubungi dgn SEGERA untuk PERMUDAHKAN URUSAN PEMBELIAN.
    😉👍🏻

  2. Sekarang Proton 2019 laku keras,tempahan hampir 300~400 biji sehari,info dai kawan saya yang berkerja di Bahagian DRB Hicom…production pun x leh nak cover..yang booking tu harap2 bersabar la,termasuk la aku,janji dapat kereta akhir bulan 9,jangan katakan kereta ,no chasis kereta pun x dapat lagi…Whats'up kat dealer pun x balas,sabar aje la.nasib baik bini aku punya kereta..kalau aku punya,silap2 dah cancel la.

  3. Oh bro dari Teganu kita , patut la bunyi slang Teganuu .
    Apapun syabas bagi penerangan perbezaan Axia varian gxtra berbanding dengan varian lain.
    Berbanding varian G mungkin yang ketara bagi Gextra ialah dari segi keselamatan feature yg di tambah , lain2 tak begitu ketara. Oklah juga untuk menarik bakal pembeli setidak tidaknya Axia ada perkara baru untuk di ketengahkan .
    Perodua memang aktif dalam mempelbagaikan varian kereta nya untuk memekat pembeli tidak spt proton .. mungkin ini sebagai strategi pasaran bagi perodua .
    Ok juga lah bagi perodua , tapi bagi sesuatu varian itu biarlah ketara supaya terasa perbezaan nya oleh pengguna.
    Jangan lebihkan perubahan 2 kosmetik saja tapi yg penting dari segi security and comfort added .
    Ok perodua , kekalkan sebagai kereta mampu milik dan menawan .

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker