Perodua

Perodua Bezza vs Proton Saga 2020 – Part 1


Welcome to imagino! Here is an artist’s impression & visual comparison of the Perodua Bezza vs Proton Saga 2020, Thanks for watching!

Perodua Bezza vs Proton Saga 2020 – Part…

Show More

Related Articles

29 Comments

  1. Harga 1 biji BeZza advance boleh dapat 1 biji Saga premium + 1 biji Honda EX5 + 1 biji lagi Honda EX5 kalau cash.

    1 kereta banyak sistem Dan 1 biji kereta lagi kurang sikit sistem….

    So…. Mana lagi untung?????

  2. Saya ada saga Flx Plus 2015 dgn viva 2011 dan axia 2014.. Thun ni nk bli yg baru plak.. Sjjurnya sy ska saga 2019 ni tp tulah.. Saga 2015 lbih byk bnyi cengkrik sdangkn viva 2011 & axia 2014 xde cngkrik pn.. Maafkan sy saga kali ni sy trpksa plih bezza😁.. Byi cngkrik x blh bwa bncang..

  3. Aku tak kisah sangat utk dua dua kereta ni aku rasa InshaAllah aku mampu beli ( dengan loan ) . Cuma sekarang tengah tunggu orang modified and keluar atas jalan raya. Nak tengok bodykit mana yg paling simple but nice tu yg aku beli next year. So aku letak tempoh satu tahun .

  4. New saga probably the best design so far.. look sleek .. old saga is meh.. but beza front is good as well.. rear bezza still look confusing and out of place

  5. Saga tetap dihati (banyak alasan dan sebab kenapa saya pilih saga)…apapun nk tnya ni perodua pernah ke buat demo pasal safety kereta mereka,ke main cakap sja,ragu2 pula safety tu berfungsi dgn baik @ tidak…kalau proton kita sudah sedia maklum mereka memang suka uji/demo bab2 safety yg ditawarkan pada kereta mereka…kalau perodua ada buat, boleh tag saya kah 😊….

  6. Saga lg ok..sy pkai saga blm tahun 2010 smpai skrg 2020 alhamdulillah ok je..sedap lg klu blik kelate..jb ke kelante ikut mersing jln kona2 senyum je..

  7. Genting Hill Climb, by YS Khong. Automatics. (Watch on a larger screen with headphones)

    2019 Perodua Axia 1.0 Style (RM38,890)
    https://youtu.be/zgwEwNzGRP8

    2019 Proton Saga 1.3 Premium 4AT (RM39,800)
    https://youtu.be/GAUCxIv-5HY

    2020 Perodua BeZZa 1.3 Premium X (RM43,980)
    https://youtu.be/Dve39e5cY_o

    2019 Proton Iriz 1.6 Premium CVT (RM50,700)
    https://youtu.be/UdUrXeVw3rk

    2018 Perodua Myvi 1.5 Advanced (RM54,090)
    https://youtu.be/0meEzezZd0o

    2019 Proton Persona 1.6 Premium CVT (RM54,600)
    https://youtu.be/AQB6ctqu4JI

    Protons:
    https://www.carbase.my/car-comparison?id=LqNdxQhCGl,LQoUwh3LCP,LOjE2ePdmc,

    Peroduas:
    https://www.carbase.my/car-comparison?id=Mi4P6INnr4,MW4YYmLXNn,MdsqGD7blU,

Back to top button
Close
Close