Proton

Proton INSPIRA: Apa Yang Korang Perlu Tahu? | EvoMalaysia.com


EvoMalaysia.com | By Nazz Abdullah (Season 02 | Episod 31)

➔ Kerusi Merah Cantik saya tu saya beli kat sini:

GoPro Max ( Best 360 Action Camera):…

Show More

Related Articles

43 Comments

  1. Market inspira target utk glongn bawahan yg xmmpu bli lancer ori jepun ssbtu xsama kelahiran,dna,partny yg tu ori yg tu kacuk/rojak brg local.olh sbbtu mreka yg xmmpu menegaskn sama sbb hakikatny xmmpu bli yg ori sdgkn owner ori lancer haramkn inspira joint klab mreka.Gang inspira owner&selevel dgny ini ada mslh SS yakni Shok Sendiri..org tak ingin mreka terhegeh hegeh kahkahkah

  2. Utk Copycat cap kucing copy thundercat=Pemalas-local part-mdm-hidup joinventure tumpang glamor-r3 race rally recycle-lazy👎SS

    Original=Real kreatif,inovatif&r&d, hardworking;Japan advanced/maju after ww2 👍

  3. Aku sbnrny ex inspira ex locar car owner tp mg terasa terhina mg diakui untiuk glongn kurang berjaya glongn xmmpu glongn tumpang glamor..bli inspira convert pn tttap FEELING kreta p. inspira ttap inspira detected..mreka call inspirate basat capayam xmmpu pkai ori lancer..so skrg i happy dh tukar kreta mewah import sbb berjaya dlm bisnes..mg lumrah dimlysia ni level kreta simbol kekayaan dimana2 didunia pn bgitu.mgkin ramai mcm aku ex inspira tp mreka xlyn xreply dlm utube ni sbb mreka dh berjaya dh tukar kreta import mewah level yg lbh tggi🤩🤩🤩🤩

  4. Dulu aku pn pkai inspira owner tp convert pn xblh join klab lancer kn tnjuk geran..clake..xhairanlh ada rkyt mlysia sggup bli yg mahal utk dptkn brand mreka xkisah janji ori dr japan

  5. Jepun berperang WW2 guna mitsubishi plane ZERO to improve tech dan berjuta rakyat mati. Takan Jepun bagi technology free kat Potong. Definitely engine dia lower spec macam 1.8. Tak de Lancer GT 1.8, semua 2.0. Kemudian barang dalaman Inspira mostly locally made with lower quality versus Lancer GT. Tak perlu tipu.

  6. Inspira convert byk ats jalnraya ni blh detect mg nmpak cacat xckup sifat trutamny yg berwarna MERAH MAROON &GOLD.nk copycat pn xmenjadi🤣🤣

  7. HAHAHA RAMAI PRO TONG SUPPORTER DISINI SHIOK SNDIRI ACAH2 KRETA MITSUBSHI RUPANYA INSPIRATE(COPYCAT)KACUK/KLON LOCAL PARTS(REBADGE XORI🤣🤣)KERJASAMA DGN UNBRANDED CAR(LOTUS)ANGKT BAKUL SNDIRI JAGUH KAMPUNG🤣🤣🤣SESUAI UTK GANG MUDA LOW BAJET🤣XBLH TRIMA FAKTA ITULH SPESIS TAIK PARIA KLAS BLKNG XSADAR DIRI MENJATUHKN KEMALUAN🤣 KOMEN2 LUDAH PD LANGIT🤣🤣🤣🤣BABAI SS🤣🤣🤣🤣🤣

  8. Musim raya ni byk inspirapura evo/inspirapura2lance/insPirate the fake ats jnlraya nmpk menijijik dan busuk copycat.ternyata nmpk beza sgt dgn yg ori look perfect😘

  9. ON THE ROAD BYK INSPIRAPURA MITSU/KLON/MDM ROJAK LOCAL PART XCKUP SIFAT MAU BERAYA DIATAS JNLARAYA DETECTED.🤣🤣🤣🤣🤣🤣MG MRNJIJIKKN LOOK SUCK CACAT SBB GOLONGN MUDA KG SAVE BAJET DGN RIM 16INCI BODYKIT LOCAL CAPAYAM JIMAT KOS🤣🤣🤣🤣🤣🤣 SDH PASTI YG ORI ITU BERBEZA LOOK MACHO&PERFECT&ORIGINAL JDM😊😊😊

  10. BETUI2MG NMPAK KETARA LOGO2 COPYCAT KT CERMIN2TINGKAP& INSPIRAte COLOR MERAH MAROON&GOLD SERTA NO PLAT CPAYAM… DETECTED. PECAH TEMBELANG MENJATUHKN KEMALUAN🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  11. BUDAK2PIRA BARU NK UP KLAB COPYCAT MAU TIRU PN SEBIJI XSAMA🤣🤣🤣🤣🤣(LIMIT BAJET)🤣🤣🤣🤣🤣XMCM LANCER ORI FUYOOO MAKEUP GILA2 GANAS2 REAL MACHO MKLUMLH DUIT LBH NOT LIKE INSPIRASHIT MUKA ASAL SOTONG CONVERT JANTINA🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣LN KALI CUBA TIRU LG🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  12. Inspira convert pn rkyat blh tahu siapa tuan punya level-biasany tiada originality mitsubishi dgn bodykit local nmpk capayam apth lg no plat owner inspurapura evo detect-spesis taik berak merata2 bt taik dimana2 kahkahkah

  13. Hehe tgk dr komen2 gang inspirate mg low mentality setaraf level budak2 muda kg klas blkng yg xmmpu bli yg ori🤣tp apkn daya Shok Sndiri mengatasi akal fikiran kahkahkah

  14. Wlupm nma fortis ka galant ka yg pnting asal dr japan smua part dr mitsu quality ori mitsu spenuhny brand mitsu. adkh inspira spnuhny dr mitsu..jwpny tidak..inspira mmpunyi skurangny 30%rojak brg local.bg mreka yg shok sndiri slma ini sdh tentu sgt kecewa trutam owner inspira yg slma ini mengidam nk pkai lancer ori tp xdpt trima hakikat kn kencing😁

  15. Kesimpulny rmai pgguna inspira convert dh lm shok sndiri dah…xmau trima fakta sbb nk tutup kemaluan mreka xmmpu sbb itu mreka puji diri mreka sndiri smuany inspira bagus bagus bagus😆

  16. Mitsubishi sndiri x bg proton jual inspira ke pasaran luar sbb handling inspira by lotus, kelemahan lancer pada handling. Yg owner lancer ori marah sngt pasaipa? Lancer ori klw convert evo 10 mmg jd evo 10 ka? Hahaha hangpa tngok tank hangpa bulat ka petak?tank Blah kiri ka kanan? Fender blakang terkangkang mcm evo 10 ka? Owner lancer ori pn syok sndiri… BODOH ABADI!

  17. Tak minat lancer/evo 10 ni. Minat evo 6.5 dgn evo 9. Geng lancer/evo 10 ori duk kecam geng inspira convert pehal? Duit korang ke dia guna? Malu ke sbb ada inpsira boleh convert? Patut korang yg pakai ori ni rasa malu sbb dah ada yg boleh convert tau 🤣🤣🤣 yg duk kecam geng inspira convert tu tah tau ke tidak tommi makinen sapa. Tgok komen aku ni terus search google sapa tommi makinen. Sembang dlm comment tau terus.

  18. Hi abg Naz nak tanya biasanya nak tunggu stok kete berapa lama? I mean after kita bt down payment so keta takde ready stok berapa lama nak kena tunggu..tq

  19. bro fakta betul tapi diorang bukan same platform…. evo,inspira and lancer…inspira and lancer es memang sama….100% same but not evo x…platform lain…kira macam non guy car gitu

  20. Sy penah bawah Lancer n Inspira.
    Lancer rasa handling mcm understeer, mmg sebijik mcm bwk perdana v6.
    Inspira mmg best bwk tapi dia pnye transmission rse xbpe nak sharp. Tp ddua dpt lenjan 200kmh

Back to top button
Close
Close