Proton

Proton IRIZ 2019 – Semua Yang Anda Perlu Tahu [Part 01] | EvoMalaysia.com (Ep34)


PART 02 (IRIZ 2019):

Pada korang di Johor yang ingin memiliki Proton [Saga, X70, Persona, Iriz & Exora] Whatsapp kami di sini:…

Show More

Related Articles

39 Comments

  1. aku suka review mcm ni. explanation element & principal of design. budak2 IDE mesti suka benda2 mcm ni. berguna untuk student transport design. kirim salam kat designer2 ex uitm kat proton ye bro.

  2. Abg aku ada iriz. Dan aku skrg bwa myvi. Bab handling mmg kereta aku tk blh lwn dgn iriz. Tapi dua2 aku rasa berbaloi bila bli dgn bujang mcm aku ni. Tk pyh nk buat loan byar hutang 7 8 rat beli honda sbb nk menunjuk. Dua2 ada kelebihan masing2. Ikut minat jer👍🏿

  3. Sayang sekali produk ini tidak masuk Indonesia karena Priton sudah hengkang, padahal bisa bersaing ketat dengan Honda Toyota Daihatsu di kategori middle to low compact city car 😀

  4. Nazz tolong review maklum balas after sales servis proton sbb banyak dgr mengecewakan.. Dan ada kawan baru2 ni beli persona 2019 & cermin blkng retak.. Bila p proton, dorng xbrtnggjwb.. Tp bila waktu bli, sales tu bgtau ada waranti utk cermin.. Even aq ada p test drive baru2 ni saga 2019, sales tu kata utk cermin ada waranti 10 thun.. #proton sndiri bgtahu kawan saya pnya masalah cermin retak ialah drpd kilang sndiri.. ##saya nak beli saga 2019 tp dilema takut after sales servis proton.. Huhu.. Saya xnk produa sbb mahal dan handling xsedap..

  5. iRiz berada di kelasnya tersendiri . Mungkin orang lain komen tetapi anda yang telah memiliki iRiz facelift 2019 patut bangga kerana sebenarnya anda membuat pilihan yang tepat dan penuh gaya .
    Mungkin ia tidak sepopular seperti Myvi tetapi ia memberi satu kepuasan apabila dipandu. Tak percaya , cuba uji pandu dulu . Kalau tidak tak kan iRiz telah melakar nama dalam rally luar negara .

  6. part last tu aku setuju.. aku beli iriz sbb fikir tmpt kerja aku parking mcm hanat.. aku skrg award kan diri sendiri sebagai pakar parking selit

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker