Proton

Proton Savvy AMT – serba sedikit tentang bagaimana ia berfungsi

Show More

Related Articles

23 Comments

  1. Bang dah boleh jd chrisfix ni bang. Buat tutorial lebih byk psl savvy, DIY, tips utk pemilik berkaitan savvy. Sbb kwn saya di sabah mengeluh savvy dia tak boleh hidup sampai fedup kwn tu beli axia terus. Hahaha.. Sadai je savvy tu sbb takda pomen di sana yg boleh baiki keta tu. saya dpt pos tdc, dgn coil je ke sana..dgn video abg rasanya lebih byk dpt membantu savvy user di sabah, sarawak dan labuan.

  2. kenapa Gear AMT sya bila nak masuk Gear No 2 kenapa keluar bunyi"Dek!!!" tiap kali nk masuk gear no 2 berbnyi erk??? knapa erk????

    tpi kalau nk masuk gear 3 dan 4 tk bnyi plk.. okie jerw..

  3. Savvy saya x boleh masuk mod auto .. apa ya masalah agaknya? Tapi bila guna mod manual gear 1 dia nak starting berenjut enjut..memang macam tu ke savvy ? Saya baru beli 2nd kelmarin

  4. dgr cita savvy adalah keta yg paling jimat di bnyak negara…..lbh jimat dari bezza, viva, kancil mahupun axia….cba bt pandu uji keta2 ni utk tgk betul atau tidak fakta yg saya dpt ni….

  5. Assalamualaikum tuan.. saya pakai savvy amt.. bila start enjin dia akan semput2.. tunggu dlm 5 minit dia kan normal balik.. lama2 dia akan semput xkira masa.. dah biasa jadi mcm ni.. hantar bengkel dia ckp sensor.. tukar kena cas rm400.. sy nak tya tuan sensor apa tu ya

Back to top button
Close
Close