Proton

Quick look Proton Iriz Standard manual.


Proton Iriz Standard manual, versi yang paling rare sekarang sebab ramai tak beli manual dah.

Video dirakam sebelum perintah kawalan pergerakan.

Harga RM36,700 belum insuran.

Berminat atau ada…

Show More

Related Articles

25 Comments

  1. Terima kasih buat walk around untuk 'rare car' ni. Dan sy nak minta pandangan tuan tentang proton iriz 2019 1.3 manual dgn milage yg rendah (<100km) dijual dgn hrga agak rendah di mudah(dot)my.

  2. guys. myvi standart ke atau iriz ni? beza myvi tu ada 4 airbag and semua nenek safety lah. Iriz ni 2 airbag je. Tapi, iriz pakai HPF steel kan? pendek kata bukan tin milo kan?

  3. Yg varian manual kalau nak minta proton pasang spoiler boleh ke…tp kite bayar..sbb yg warna ocean blue x match dgn spoiler warna atlantic blue yg jual kat kedai…

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker