Perodua

Review Paling Pedas: PERODUA ARUZ | EvoMalaysia.com (Ep 44)


➔ Tonton Juga
🔥 5 Fakta Menarik :
🔥 Honda :…

Tags
Show More

Related Articles

50 Comments

  1. Ramai yg compare aruz dgn x70. Bila pkai produa most org ok. Tp bila proton je rmai yg condemn. Seolah2 mcm hina sgt pkai proton. Aq rse, proton ok je. Msg2 ada pro n cons.

  2. Kete ni highway boleh maintain 140 kmj takde prob. Naik turun genting full passengers kena sentiasa main gear 2,3. Kete tinggi seronok nak tgk depan, takde la asyik tgk rear keta org je unless depan pun suv juga. Paling best harga murah. Bayangkan kalau tambah turbo tak harganye tambah lagi rm20k.

  3. Bg aku aruz ni kalau utk family yg dlm 5 org sesuai la psl 3rd row seat agak rapat Sgt. Bab boot belakang tu since design aruz mcm suv so xde masalah kot kalau nk pakai box kt atas bumbung hehehe

  4. Tgk video ni, teringat masa aku bawak kereta myvi 1.5 advance 2nd gen member aku, lambat respon enjin, mcm berat je nk memotong tu, rasa power lg wira 1.5 tahun 2000 aku tu, enjin ganas, memotong senang je pergi

  5. Tahniah bro👏🏻,,,awk telah berjaya memikat hati penonton dgn video2 yg telah awk hasilkan,,,ulasan yg lengkap,,,mudah difahami,,,tak boring tgk,,,ringkas dan padat,,,jrang puji org,,,tp awk the best commentator,,,tp klau dpt try top speed setiap kete yg awk dh review pon best jgk,,,hehe😁

  6. Dari first tengok sampai skrg review2 kat nazz ni, mmg full nya best plus ilmu utk semua viewers. semoga semua urusan bro nazz sentiasa diprmudahkan dan teruskan beri content yg menarik dan bermanfaat. Keep it up! dongibab!

  7. nak tanye, setiap minggu naik Genting Highlands kah? Perodua ader target dia sendiri apebila memperkenalkan model Aruz nie… cth mcm Exora dgn Alza… pom pam ckp Exora bagus sampai ke langit tp yg laris Alza Juga walaupun sampai skrg… mcm Saga VVT NFL, pom pam tgk2 BezZa lg laku walaupun mahal lg dr Saga…

  8. Myvi wifey aq 2 thun lgi nk habis ccm hajat ny antara aruz atau alza problem ny aq kdang keja angkat berat trutama generator dn compressor tuk repair bot outstation berbaloi ke wlupun share bayar ccm..iswara aq kira wt keta event biarlah di kecam sekali sekala tpi bukan kangkang2…velar idaman tpi d max 2020 harap msuk Malaysia…nmpak kat Thailand da ada da

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close