Proton

Zul Reviews Proton Persona 2019 Bersama Pemilik Kereta Part 3


Zul Reviews bersama pemilik kereta Proton Persona Executive CVT 2019. Jom dengar pendapat dia mengenai kereta Persona 2019 ni.
Owner kereta : Fb (Muhammad Aizat Naser)

Follow /…

Show More

Related Articles

14 Comments

  1. Kalau nak review bersama owner, boleh lead owner dengan soalan berskrip so bila nak release video ikut part, viewers boleh tahu Part mana citer pasal apa.
    Haa tu pun boleh ditambah baik gak cam maybe mention kat title contohnya=
    "Part 1: harga, 1st impression", "Part 2: maintenance"

    Tapi part subtitle tu thumbs up sebab kadang2 owner cakap tak kuat. Cuma subtitle tu janganlah spam sampai 4 baris, 2 baris every saat ke, okay dah. Sebab kalau sampai 4 baris nanti ada word tak nampak dengan cermin
    *Jangan marah naa

  2. nak tanya la bos, macam mana nak ubah illumination atau brightness pada meter?sebab ada member cakap nanti akan cepat abes bateri sebab terlalu terang meter tu…

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker