Proton

Zul Reviews Proton Saga 2019 Walk Around Jalan Keliling


Video Proton Saga Premium AT 2019 Walk Around Jalan Keliling.

Terima Kasih

Kulis Auto Sdn. Bhd. (07-2523907)
The Platinum,
Taman Bukit Dahlia,
81700 Pasir Gudang, Johor Bahru

Sales Executives…

Show More

Related Articles

20 Comments

  1. Hai Bro Zul. Nak tanya ni. Saya ada cadang nak amik Kereta Persona Facelift Standard 1.6 AT. Tapi bila Saga Facelift baru ni dah official reveal, saya keliru samada nak amik Persona atau Saga. Pada pendapat bro zul, Nilai berbaloi mana yang ok antara Persona dan Saga baru ni? Kalau dari segi Safety sama ke? Saga Facelift ni jimat minyak or tak? Saya buntu nak pilih yang mana. Harap bro Zul reply. Tq.

  2. Secara jujurnya mmg terbaik, dgn harga yg menurun, rupa yg jauhh lagi baik dri sblom ni, klau ad komen yg tak kna cuba laa pikirkn balik julat harga dia mcm mna, seriously mmg dh oke sgt, trima kasih najib buat prubahan ni klau tak tau laa brapa lma proton nk kbrubah

  3. Hari ni ptg td dh test drive Saga Premium 2019, dkt Proton Edar Shah
    Alam s23. Fuuuuhhh! Bwk kete tu TAK rasa mcm bwk kete 40 ribu. Handling,
    cornering, braking mantap beb! Bunyi pun kira senyap bila tekan minyak!
    Terus order 1. hahahaa…

  4. Alhamdulillah.. 2 mggu lps sy dh dpt Saga Premium nih! Color maroon lg!
    Mmg puas hati. Takda apa yg nk complain, xda apa yg perlu buat add on,
    kecuali yg minor, auto-door lock & GPS..

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker