Honda

Honda ADV 150 Spesifikasi Specs – ADV150 Malaysia


SPESIFIKASI HONDA ADV150 MALAYSIA

Kita walkaround skek Honda ADV150 yang terbaru di negara ini..

Show More

Related Articles

50 Comments

  1. Kebelakangan ni Boon Siew Honda tidak mengecewakan, bawa CBR250rr & AdV ni dan pada pendapat saya dapat mengalahkan Yamaha R25/nmax dari design & Spec.

    Dah bosan selalu yamaha conquer skrg Honda pula beri saingan.

  2. Di Malaysia kalo nak beli MOTOR baru biasakan booking dan Beli di Kedai Dealer rasmi atau showroom brand masing2 pasti harga lebih murah dari kedai di luar yang mencekik. Bole search dealer di laman brand masing² utk tngok kwasan terdekat anda.

    kalo dealer pun naikkan harga mcm kedai luar..report KPDNHEP…serious naik lemak ambik kesempatan sbb dia tau motor tu org rmai nak..

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker