Perodua

Perodua Bezza 1.3 Premium X AT 80,000km Update


Berapa harga servis 80,000km ? Sama ke harga servis sebenar vs dalam website? Apa itu optional service item?

Aku servis kereta di Perodua JB2 Plentong, Johor.

Follow /…

Show More

Related Articles

19 Comments

  1. Perodua sekarang x macam dulu dah..dapat yg baru pun x semestinya ok…Quality x mcm zaman myvi gen 1. Lagi 1 sc susah nak dapat yg betui2 bagus kerjanya.

  2. bapakk ahh..7minit punye iklan..hahaha tapi takpe..gua sapot lu bro tanpa skip πŸ‘πŸ€˜πŸ€˜ emmmm..ade upah tak??🀣🀣🀣🀣😝😝

  3. Kalau aku perodua alza , kalau ikut setiap ribu km tu servis , bila tgk website rasa mahal pulak servis dia tpi bila pegi je dia cek semua mana elok , so dia just rekomen mana yg patut tukar je , even ada benda yg optional tu dia akan tnye dulu nak ke x ? yg haritu servis 70,000km , dlm website ckp dlm 300 lebih cmtu tpi bila pegi kene byr rm170 je cmtu πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ terbaik perodua ! Servis senter yg aku pegi adalah di kuching , Nama – perodua vendoria

  4. Len kali klw nak servis tu p perodua lps tu tnya btl2.. Dan perhatikan stiap apa yg mereka buat dgn kreta kita… Tanya dri A smpai Z… Sesudah tu, baru laa suruh buat… Servis ne kita ada hak tau

Back to top button
Close
Close